Καλάθι αγορών
0

Πως επιδρά στον οργανισμό μας

Πώς επηρεάζει το Σώμα

Ο οργανισμός δημιουργεί τα δικά του κανναβινοειδή, που ονομάζονται ενδοκανναβηνοειδή , για να βοηθήσουν στην υποστήριξη του ρυθμιστικού μας συστήματος. Αυτό το κεντρικό σύστημα βοηθάει να κρατάμε το σώμα μας ισορροπημένο καθημερινά, όπως: όρεξη, αίσθηση πόνου, διάθεση, μνήμη, λειτουργίες του ανοσοποιητικού συστήματος και στην αντιμετώπιση φλεγμονής.

Παρόμοια με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τη βιταμίνη C για να ενεργοποιήσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα, η CΒD λειτουργεί ως ένας εκκινητής για αυτά τα κανναβινοειδή ώστε να διατηρεί τους υποδοχείς που λειτουργούν στα βέλτιστα επίπεδα και να βοηθά τις λειτουργίες του κεντρικού ρυθμιστικού συστήματος του σώματος.

Μήπως η CΒD προκαλεί “ευφορία”;

Η CΒD συχνά μπερδεύεται με την THC, το οποίο είναι ένα άλλο κανναβινοειδές που βρίσκεται στην κάνναβη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να τα ξεχωρίσετε, καθώς έχουν θεμελιωδώς διαφορετικές ιδιότητες και οφέλη.

Η THC, είναι μια μεθυστική και παράνομη ουσία, που είναι υπεύθυνη για την πρόκληση ευφορίας στους χρήστες μαριχουάνας. Σε αντίθεση με την THC, η CΒD δεν είναι ψυχοδραστική επειδή δεν δρα στα ίδια μονοπάτια με την THC. Έτσι, είναι αδύνατο να νιώσετε “ευφορία” κάνοντας  κατάποση του CΒD ελαίου που εξάγεται από βιομηχανικά φυτά κάνναβης, καθώς έχουν ελάχιστα ίχνη THC (<0,2%).

Credit cards
Designed by Doctor Solutions
Λάβαμε επιτυχώς το μήνυμά σας