ΠΩΣ ΤΟ ΕΛΑΙΟ ΚΑΝΝΑΒΗΣ ΒΟΗΘΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΟΥ;

Το έλαιο κάνναβης είναι γνωστό ότι έχει υψηλά επίπεδα βασικών λιπαρών οξέων, συμπεριλαμβανομένων και των εννέα βασικών αμινοξέων. Δίνοντας στο σώμα σας αυτά τα πολύ απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, το δέρμα σας θα αρχίσει να φαίνεται πιο καθαρό και να έχει μια καλύτερη και πιο λαμπερή όψη. Το έλαιο κάνναβης αναζωογονεί την επιδερμίδα εμποδίζοντας την απώλεια υγρασίας.

Επιπλέον, με την τροφοδοσία με λιπαρά οξέα, η κάνναβη μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των δερματικών εξανθημάτων και της ακμής, παρέχοντας στο δέρμα περισσότερο οξυγόνο. Η εφαρμογή προϊόντων με βάση την κάνναβη στο δέρμα σας θα βελτιώσει την ελαστικότητα του δέρματος και τον συνολικό τόνο του, αντισταθμίζοντας την ερυθρότητα και τις κηλίδες με τη φυσική του φόρμουλα.

 

ΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΝΝΑΒΗ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ

Εκτός από την προσθήκη οποιουδήποτε αριθμού προϊόντων με βάση την κάνναβη στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας, όπως σαπούνια, ενυδατικές κρέμες και σαμπουάν, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε κάνναβη με άλλους τρόπους για θετική υγεία του δέρματος και του σώματος.
Η προσθήκη σπόρων κάνναβης στο πρωινό είναι μια ιδέα για την εισαγωγή των θρεπτικών συστατικών της κάνναβης στο σώμα σας.

Επίσης, μπορείτε να αγοράσετε λάδι κάνναβης για να χρησιμοποιήσετε ως λάδι φινιρίσματος πάνω από ζυμαρικά ή λαχανικά. Κάθε ευκαιρία να προσθέσετε μια μικρή δόση κάνναβης στα καθημερινά σας σνακ και γεύματα είναι ένας σοφός τρόπος να αποκτήσετε τα φυσικά οφέλη της.

 

Πηγή : ministryofhemp.com