Καλάθι αγορών
0

Όροι χρήσης

Ιδιοκτήτης και φορέας εκμετάλλευσης αυτής της ιστοσελίδας είναι η εταιρία με την επωνυμία «ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ», με τον διακριτικό τίτλο HEMPLIFE GR. Η έδρα της εταιρίας μας βρίσκεται στη διεύθυνση: Ανδριτσαίνης 20 , ΤΚ 12135 , Περιστέρι,Αττική.

Σκοπός της λειτουργίας του hemplife.gr είναι η λιανική και χονδρική πώληση ελαίων, καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής με βάση την βιομηχανική κάνναβη , τα οποία επιτρέπονται βάσει της Ελληνικής νομοθεσίας να διακινούνται μέσω διαδικτύου.

Τα Συμπληρώματα Διατροφής δεν υποκαθιστούν μια ισορροπημένη διατροφή. Τα προϊόντα δεν προορίζονται την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. Συμβουλευτείτε το γιατρό σας αν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό θεραπευτική αγωγή ή αντιμετωπίζετε προβλήματα υγείας.

Για οποιαδήποτε ερώτηση, απορία, ή διευκρίνιση σχετικά με αυτούς τους όρους χρήσης ή για σχόλια και παράπονα σχετικά με την ιστοσελίδα μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο info@hemplife.gr

Πριν κάνουν χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών που παρέχουμε μέσω αυτού, οι χρήστες/επισκέπτες καλούνται να διαβάσουν προσεκτικά και να συμμορφώνονται με τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που διέπουν την χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματος και των ιστοσελίδων που περιέχει, οι οποίοι δεσμεύουν όλους τους επισκέπτες και χρήστες του. Η χρήση του ηλεκτρονικού μας καταστήματός και των υπηρεσιών που προσφέρουμε, προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των εν λόγω Όρων από τους χρήστες/επισκέπτες. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης/επισκέπτης διαφωνεί με τους Όρους αυτούς, καλείται να μην κάνει χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου.

To hemplife.gr έχει το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή και χωρίς προειδοποίηση να αναθεωρήσει, τροποποιήσει ή καταργήσει τους παρόντες Όρους μονομερώς, σύμφωνα με την ελεύθερη κρίση του, ενημερώνοντας βέβαια ταυτόχρονα το παρόν κείμενο για κάθε αλλαγή ή προσθήκη. Διατηρεί επίσης το δικαίωμα να θεσπίσει ειδικότερους όρους χρήσης, οι οποίοι θεωρούνται ως ένα σύνολο με του παρόντες γενικούς Όρους χρήσης, σε περίπτωση όμως σύγκρουσης μεταξύ τους υπερισχύουν οι ειδικοί όροι χρήσης. Τυχόν ακυρότητα κάποιων εκ των παρόντων Όρων, δεν επιφέρει ακυρότητα των υπολοίπων. Η μη ενάσκηση από το hemplife.gr των δικαιωμάτων του που απορρέουν από τους παρόντες Όρους, δεν συνεπάγεται παραίτησή του από τα δικαιώματα αυτά, ούτε επιφέρει σιωπηρή κατάργηση Όρου. Το hemplife.gr δεν ευθύνεται για παράβαση των παρόντων Όρων που οφείλεται σε λόγους ανωτέρας βίας, όπως ενδεικτικά σεισμοί, πυρκαγιές, πλημμύρες, ακραία καιρικά φαινόμενα, απεργίες κλπ.

Κάθε χρήστης/επισκέπτης χρησιμοποιεί τον παρόντα δικτυακό τόπο με δική του αποκλειστικά ευθύνη, το δε περιεχόμενό του σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι παρέχει συμβουλή ή προτροπή άμεση ή έμμεση προς τους χρήστες/επισκέπτες να προβούν σε οποιαδήποτε πράξη.

ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
Όλες οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε μέσω του hemplife.gr διέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994), που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ
Όλες οι πληρωμές που πραγματοποιούνται με χρήση κάρτας διεκπεραιώνονται μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικών πληρωμών “Alpha  e-Commerce” της Alpha Bank και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση TLS 1.2 με πρωτόκολλο κρυπτογράφησης 128-bit (Secure Sockets Layer – SSL). Η κρυπτογράφηση είναι ένας τρόπος κωδικοποίησης της πληροφορίας μέχρι αυτή να φτάσει στον ορισμένο αποδέκτη της, ο οποίος θα μπορέσει να την αποκωδικοποιήσει με χρήση του κατάλληλου κλειδιού.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στους καταλόγους του hemplife.gr υπάρχουν σαφείς ενδείξεις για την διαθεσιμότητα της αποθήκης μας. Έτσι θα μπορείτε πολύ εύκολα να διαπιστώσετε πριν κάνετε την παραγγελία σας, ποια από τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και άμεσα παραδοτέα, ποια προϊόντα δεν είναι μεν άμεσα διαθέσιμα αλλά περιμένουμε σε καθορισμένη ημερομηνία να τα παραλάβουμε από τους προμηθευτές μας και τέλος ποια προϊόντα δεν είναι διαθέσιμα αλλά αναμένουμε ενημέρωση από τους προμηθευτές μας για την ακριβή ημερομηνία παραλαβής τους. Παρ’ όλα αυτά εσείς μπορείτε να μας στείλετε την παραγγελία σας ακόμα και για προϊόντα που δεν είναι διαθέσιμα στις αποθήκες μας και εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί μέσω e-mail ή/και τηλεφώνου, εντός ευλόγου χρονικού διαστήματος, ώστε να σας ενημερώσουμε για τον πιθανό χρόνο παραλαβής του προϊόντος από τον προμηθευτή και την εν συνεχεία παράδοσή του σε σας. Στην περίπτωση αυτή, έχετε τη δυνατότητα, εφόσον κρίνετε ότι το χρονικό αυτό διάστημα δεν σας ικανοποιεί, να ζητήσετε την ανάκληση παραγγελίας του εν λόγω προϊόντος.
Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι ο ανωτέρω χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που υπάρχει στις αποθήκες μας.
Επιπλέον σας παρέχουμε τη δυνατότητα να επιλέξετε, αν επιθυμείτε να παραλάβετε όλα τα προϊόντα, που ενδεχομένως λόγω της διαφορετικής διαθεσιμότητάς τους θα έχουν και διαφορετικό χρόνο παράδοσης, με μια αποστολή στον τόπο παράδοσης τους στην απώτερη ημερομηνία και μόλις καταστεί δυνατό να παραδοθούν στην υπηρεσία ταχυμεταφορών ή να παραλαμβάνετε με τμηματικές παραδόσεις τα ανάλογα με το χρόνο που μπορούν να σας παραδοθούν.
Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά ή με e-mail, για να σας ενημέρωσουμε για την εξέλιξη σε κάθε βήμα και την παράδοση της παραγγελίας σας

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ
Ο πελάτης υποχρεούται κατά την παραλαβή, να αποσυσκευάσει και να ελέγξει τα προϊόντα για να επιβεβαιώσει την ανυπαρξία εξωτερικών και αισθητικών ελαττωμάτων. Όλα τα προϊόντα της επιχείρησης ελέγχονται πριν την αποστολή τους.

Ο πελάτης της επιχείρησης διατηρεί το δικαίωμα επιστροφής των προϊόντων που έχει αγοράσει και παραλάβει, μέσα σε διάστημα που δεν υπερβαίνει τις δέκα (10) ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παράδοσής τους ενώ σε περίπτωση παρόδου της προθεσμίας αυτής χάνει κάθε σχετικό δικαίωμα.

Τα έξοδα αποστολής της επιστροφής των προϊόντων δεν καλύπτονται από την επιχείρηση και επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η πολιτική επιστροφής των προϊόντων ισχύσει μόνο εφόσον ισχύουν τα παρακάτω:

-Το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί.

-Το προϊόν συνοδεύεται από την αρχική του συσκευασία και ολόκληρο το περιεχόμενο αυτής.

-Το προϊόν δεν έχει υποστεί ουδεμία εκούσια ή ακούσια ζημία από τον πελάτη (συμπεριλαμβανόμενων φθορών λόγω κακής μεταφοράς του, μη προσεκτικής απομάκρυνσης της συσκευασίας του, λανθασμένου μονταρίσματος, μη ενδεδειγμένης χρήσης κ.τ.λ.)

-Το προς επιστροφή προϊόν συνοδεύεται από αντίγραφο απόδειξη λιανικής αγοράς ή τιμολογίου.

-Δεν έχει παρέλθει διάστημα δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παράδοσης του προϊόντος στον πελάτη ή στο πρακτορείο μεταφορών.

Σε περίπτωση που ο πελάτης επιστρέψει προϊόν και διαπιστωθεί ότι δεν πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, τότε η επιχείρηση επιστρέφει το προϊόν στον πελάτη και τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ
Η αποστολή του προς επιστροφή προϊόντος πραγματοποιείται με έξοδα αποστολής του πελάτη, στην παρακάτω διεύθυνση, με τη σήμανση «ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»:

Ανδριτσαίνης 20, Περιστέρι
Τκ. 121 35 Αττική

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, παρακαλούμε, σε κάθε περίπτωση επιστροφής να επικοινωνήσετε πρώτα με την επιχείρηση.

ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ
Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο προϊόν το οποίο είναι ελαττωματικό (π.χ. δε λειτουργεί, είναι σπασμένο κ.α.), πρέπει επικοινωνήσετε άμεσα μαζί μας και να μας το αναφέρετε.

Η αντικατάσταση ελαττωματικού προϊόντος πραγματοποιείται χωρίς καμία δική σας επιβάρυνση.

Credit cards
Designed by Doctor Solutions
Λάβαμε επιτυχώς το μήνυμά σας