Καλάθι αγορών
0

Τρόποι αποστολής

Η αποστολή των παραγγελιών γίνεται καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου) και η παράδοση τους ολοκληρώνεται εντός 1-3 ημερών (ανάλογα με την περιοχή στην οποία βρίσκεται η διεύθυνση αποστολής και τις μη εργάσιμες μέρες που μεσολαβούν – Σάββατο/Κυριακή/αργίες).

Το κόστος των μεταφορικών για όλη την Ελλάδα, είναι 2,50€ για παραγγελίες συνολικής αξίας έως και 99,99€. Για παραγγελίες συνολικής αξίας μεγαλύτερης των 100,00€ το κόστος των μεταφορικών είναι μηδενικό (δωρεάν αποστολή).

Όλες οι αποστολές γίνονται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών «ΕΛΤΑ Courier».

*Κάθε παραγγελία που ολοκληρώνεται Δευτέρα με Παρασκευή έως τις 13:00 θα αποστέλλετε την ίδια ημέρα στην εταιρία courier. Οι παραγγελίες που ολοκληρώνονται μετά τις 13:00 και τα σαββατοκύριακα, θα αποστέλλονται την αμέσως επόμενη εργάσιμη.

**Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην παράδοση προϊόντων εκτός εάν οφείλεται σε δόλο ή αμέλεια αυτής και για λόγους ανωτέρας βίας.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για αποστολές προϊόντων μεγάλου βάρους ή όγκου, ή, προϊόντων αξίας  άνω των 300€, προηγείται της αποστολής συνεννόηση μαζί μας, λόγω της διαφοροποίησης του τρόπου και των εξόδων αποστολής καθώς και του τρόπου πληρωμής.

Credit cards
Designed by Doctor Solutions
Λάβαμε επιτυχώς το μήνυμά σας