Καλάθι αγορών
0

Χονδρική / B2B
Από τις πρώτες εταιρίες που δραστηριοποιήθηκαν στον κλάδο

Το HEMPLIFE GR είναι από τις πρώτες εταιρίες που δραστηριοποιήθηκαν στην Ελλάδα, από τον Μάιο του 2018, παρουσιάζοντας συνεχόμενη κι αυξανόμενη άνοδο σε ένα κλάδο που η εμπιστοσύνη και η αξιοπιστία είναι το κλειδί για τον καταναλωτή.Σκοπός και στόχος

Σκοπός και στόχος της εταιρίας είναι να εισάγει και να διανέμει στην Ελληνική αγορά, αξιόπιστα προϊόντα κάνναβης που διαθέτουν εργαστηριακούς ελέγχους και πιστοποιήσεις, και συμβαδίζουν πάντα με την Ελληνική νομοθεσία.

Επίσημος εισαγωγέας των κορυφαίων εταιριών

Η εταιρία HEMPLIFE GR είναι επίσημος εισαγωγέας των εταιριών Cibdol, Cibapet και DropCBD και διανέμει ήδη τα προϊόντα τους στην Ελληνική αγορά, μέσω δικτύου που συνεχώς επεκτείνεται σε φαρμακεία και άλλα φυσικά καταστήματα.

Επωφελήσου από τις ευκαιρίες συνεργασίας

Αν έχεις κατάστημα ή ακόμα και e-shop και θέλεις να προσθέσεις προϊόντα κάνναβης στον κατάλογο σου, μπορείς να επωφεληθείς από τις ευκαιρίες συνεργασίας που προσφέρουμε και να νιώσεις την ασφάλεια και την στήριξη που θα χρειαστείς σε έναν νέο κλάδο όπως αυτόν.
Επικοινώνησε άμεσα μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 7007496 ή στέλνοντας email στο info@hemplife.gr με τα στοιχεία επικοινωνίας σας και θα σας απαντήσουμε άμεσα εντός μιας εργάσιμης ημέρας.

Credit cards
Designed by Doctor Solutions
Λάβαμε επιτυχώς το μήνυμά σας